Danscoaching voor kinderen & volwassenen

Jezelf leren kennen door te dansen

Het mooie bij dans is dat beide hersenhelften worden aangesproken en er steeds nieuwe verbindingen worden aangegaan. Hierdoor kun je als het ware vanuit een diepere laag je onderbewustzijn resetten, waardoor je niet steeds in dezelfde gewoontes, gedragingen, patronen hoeft te vervallen met (alle) bijbehorende gevoelens/emoties. Op deze wijze kun je weer sturing geven aan je leven en met jouzelf aan het roer. Dit kan danscoaching tot een zeer effectieve methode maken voor jouw persoonlijke proces en levenspad.

‘Ik vond het heel leerzaam al dansend gecoacht te worden. Ik heb veel over mijzelf geleerd. Philip creĆ«erde een hele veilige sfeer waarin ik oprecht werd gezien’.

Voor wie?

Danscoaching is voor kinderen, jongeren en volwassenen

Danservaring niet vereist

Graag werk ik naast een individuele intake en coaching vanuit dans voor de interactie met 2- of 3 tallen.

Interesse om jezelf dansend verder te leren kennen? Neem dan contact op voor de mogelijkheden en kosten.

Philip Bouvy

Philip kwam als muziekstudent aan het conservatorium in contact met dansimprovisatie. Gefascineerd door het vertalen van de muziek naar beweging en de werking die daarvanuit gaat blijft dans zijn leven tot op heden verrijken.
Naast conservatorium, yoga-, mindfulness-, hartfocus-, chakra- en coachingsopleidingen volgde Philip aan de Fontys dansacademie een opleiding voor procesbegeleiding vanuit dans/bewegingsexpressie. Scholend vanuit beweging/dans/coaching heeft Philip al bijna 25 jaar ervaring en verdiept en integreert hij diverse vrije bewegings/dansvormen als dansimprovisatie, dansexpressie, body mind centering, authentic movement, contact improvisatie, 5 ritmes en conscious-/ ecstatic dance.